Vi hjälper vårt systerbolag Blixthuset Stålhallar med att bygga stålhallar. Oavsett vad du har för vision för din hall så finns vi tillhands och hjälper dig göra den till verklighet. Målet är att du ska få en stålhall precis som du vill ha den. 

Det finns ett antal olika byggnadsmaterial att välja mellan och där bistår vi med vägledning till det mest lämpliga valet till aktuell stålhall. Vi tar gemensamt fram stålhallen som uppfyller dina behov, både när det gäller det praktiska samt det estetiska.

Nedan finner du de olika stålhallarna vi hjälper Blixthuset med.

 

Bygga sporthall 

När vi bygger våra sporthallar anpassar vi dem efter vilken sport som ska utövas i den och vilket behov den har. Det gäller att tänka på allt från klimat till akustik, men även på vad som eventuellt kommer att behöva hängas upp. I en sporthall handlar det ofta om öppna ytor och högt i tak i kombination med smarta lösningar för bland annat ombyte, kontorsdelar och cafeteria. 

Exempel på sporthallar som Blixthuset bygger:

  • Padelhall
  • Multihall
  • Tennishall
  • Ishall

Läs mer här >>

 

Bygga maskinhall

När vi bygger maskinhallar bygger de utifrån att den ska underlätta service och underhåll av större maskiner. Skillnaden när man bygger en maskinhall i jämförelse med andra hallar är att i den hallen kommer stora maskiner att ta sig in och ut. 

Exempel på maskinhallar som Blixthuset bygger:

  • Verkstadslokal 

Läs mer här >>

 

Bygga logistikhall

Vi hjälper dig att bygga en logistikhall som har goda förutsättningar för smidiga av- och pålastningar. De menar att det är viktigt med öppna ytor och en generös takhöjd för att kunna optimera en stor lagerkapacitet samt effektiv hantering av varor.

Exempel på logistikhall som Blixthuset bygger:

  • Lagerhall

Läs mer här >>

 

Bygga affärshall

Vi jobbar för att affärshallens fasad ska skapa förväntningar hos kunden. Dessa förväntningar vill man behålla även när kunden kliver in i byggnaden. Här skulle vi rekommendera att man arbetar med bland annat stora glaspartier samt smart belysning.

Exempel på affärshall som Blixthuset bygger:

  • Bilhall

Läs mer här >>

 

Bygga kontorsbyggnad

Vi hjälper dig att bygga kontorsbyggnader. Oavsett om kontoret är kombinerat med en verkstad eller inte är det viktigt att tänka på hur ljudet förhåller sig i en sådan byggnad. Vi arbetar då med ljudabsorbenter i taket. Här kan man till exempel tilläggsisolera ytterväggarna på insidan, vilket gör det svårt för ljudet att vandra mellan rummen.

Läs mer här >>

 

Bygga industrihall

Vi hjälper dig att bygga den industrihall som passar just dina behov och i den storlek som passar din verksamhet. Behöver du högt i tak? Bjälklag och kontorsdelar? En travers? Det löser vi åt dig!

Läs mer här >>

 

 

Smed på Smidesbyggarna svetsar

Tidigare projekt

Vi utför många olika typer av uppdrag och vi är stolta över vad vi åstadkommit hittills. För oss är det viktigt att hela tiden sträva framåt och att vi har en vilja att fortsätta utvecklas. Det gör vi bland annat genom våra projekt. Nedan presenterar vi ett urval av våra tidigare projekt.

Smed som arbetar med i verkstad hos Smidesbyggarna

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!

Maila till isberg@smidesbyggarna.se eller

ring oss på 08-99 76 16