Om oss

Smidesbyggarna ingår i Stockholms ledande smideskoncern. Vi är specialister på tillverkning och montering av byggnadssmide och stålkonstruktioner, som stålstommar, avväxlingar, skärmtak, trappor och räcken. Vi utför även industri- och fastighetsservice.

Vår styrka är välutbildad personal med många års erfarenhet. Kunniga projektledare och lagbasar ser till att arbetet löper smidigt - oavsett om det är ett stort eller litet projekt. Hög service och flexibilitet är våra ledord

Det är med stolthet vi kan säga att mer än 80 procent av våra kunder återkommer till oss. Ett bättre betyg än så kan vi inte få.

Smidesbyggarna är ett diplomerat trippel-A företag, vilket betyder att vi har högsta kreditvärdighet. Våra kunder kan alltid känna sig trygga med oss som partner.

Vi ingår i en koncern med flera smidesverkstäder och har flera systerbolag. Företaget ligger i Länna industriområde söder om Stockholm, med 1500 kvadratmeter produktionsyta och en modern maskinpark. I dagsläget har vi 27 anställda – smeder, arbetsledare och projektledare. 

Företaget är anslutet till MVR (Mekaniska Verkstäders Riksförbund) och SVEMEK

Vi är certifierade enligt SS EN 1090-1

Smidesbyggarna - ett tryggt val

Det är med stolthet vi kan säga att mer än 80 procent av våra kunder återkommer till oss. Ett bättre betyg än så kan vi inte få.