Vi på Smidesbyggarna är experter på stålkonstruktioner! Vi levererar allt från små till stora stålkonstruktioner av högsta kvalitet över hela Sverige. De mindre uppdragen kan innehålla nästan vad som helst, och det ställer höga krav på en bred kompetens hos oss som leverantör. Vår styrka är att vår personal är välutbildad och har många års erfarenhet inom branschen, och därmed kan vi leverera produkter och service av högsta nivå.

Läs mer om våra medarbetares kompetenser och certifikat här. 

Här kan du läsa mer om vad vi kan hjälpa dig med inom stålkonstruktioner.

Stålstommar

En stålstomme är en kostnadseffektiv och anpassningsbar konstruktion. Vi hjälper dig att dimensionera, konstruera och tillverka kompletta stålstommar. Exempel på stålstommar som vi gör är bjälklagsbalkar, takbalkar, pelare, traversbanor, ingjutningsgods samt portomfattningar.

Avväxlingar

Vi tillverkar avväxlingar utifrån era behov. 

ROT-projekt

ROT är efterfrågat på marknaden just nu, och vi vet att det finns ett stort behov av det framöver då det finns många äldre byggnader som är i behov av uppfräschning. Vi erbjuder kompletta ROT-projekt, det vill säga Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad. Behöver er byggnad en uppfräschning? Vi löser det!

Om- och tillbyggnader

Behöver ni bygga om eller bygga till? Vi har många års erfarenhet av den sortens arbete och våra smeder vet hur man ska göra för att få det bästa resultatet!

Nybyggnationer

Behöver ni specialanpassade lösningar vid nybyggnation? Vi hjälper er gärna!

Serietillverkning 

Alla kvantiteter är intressanta för oss, från enstaka smiden till serietillverkning. 

Smed på Smidesbyggarna svetsar

Tidigare projekt

Vi utför många olika typer av uppdrag och vi är stolta över vad vi åstadkommit hittills. För oss är det viktigt att hela tiden sträva framåt och att vi har en vilja att fortsätta utvecklas. Det gör vi bland annat genom våra projekt. Nedan presenterar vi ett urval av våra tidigare projekt.

Smed som arbetar med i verkstad hos Smidesbyggarna

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!

Maila till isberg@smidesbyggarna.se eller

ring oss på 08-99 76 16