Vi på Smidesbyggarna är experter på industri- och fastighetsservice! Vi utför service för dina fastigheter gällande till exempel brand och säkerhet. Detta inkluderar bland annat inbrottsgaller, portomfattningar, påkörningsskydd och branddörrar. Vi arbetar även med olika typer av svets- och smidesreparationer.

Läs mer om våra medarbetares kompetenser och certifikat här.


Här kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig inom industri- och fastighetsservice.

 

Inbrottsgaller

Statistik visar att brottsbenägenheten minskar då det finns ett inbrottsgaller eller gallergrind i ett hus eller byggnad. Inbrottsgallret har dessutom en avskräckande effekt redan innan inbrottstjuven försöker ta sig in! 

 

Portomfattningar

Behöver ni någon som gör portomfattningar till ert bygge? Vi hjälper dig gärna!

 

Påkörningsskydd

Påkörningsskydd är ett enkelt sätt att avgränsa områden inom industrin och lagerlokaler. De kan även vara tillfälliga avspärrningar eller avgränsningar av exempelvis parkeringsplatser och gator eller byggarbetsplatser.

 

Branddörrar

Stängda branddörrar är mycket effektiva när det gäller att begränsa en brand. Branddörrar används med fördel i kommersiella och offentliga miljöer. Några exempel där de kan användas är i trapphus, teknikrum, parkeringshus, restauranger och sjukhus.

Smed på Smidesbyggarna svetsar

Tidigare projekt

Vi utför många olika typer av uppdrag och vi är stolta över vad vi åstadkommit hittills. För oss är det viktigt att hela tiden sträva framåt och att vi har en vilja att fortsätta utvecklas. Det gör vi bland annat genom våra projekt. Nedan presenterar vi ett urval av våra tidigare projekt.

Smed som arbetar med i verkstad hos Smidesbyggarna

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!

Maila till isberg@smidesbyggarna.se eller

ring oss på 08-99 76 16